24.10.10

(0) Comments

Trendmatcher zoekt wereldbaan

Annet Smith

Soms snap ik het even niet. Dat gebeurde toen ik het bericht van Willem Karssenberg las die vertelde dat hij op zoek moet naar een nieuwe baan. Ik snap dat niet. Ik snap niet hoe een school zo iemand kan laten gaan als er bezuinigd moet worden, hoe je zoveel ervaring, creatieve idee├źn en inspiratie uit je organisatie kan laten wegvloeien. Dit soort mensen moet je koesteren, niet op straat zetten. Zij zorgen voor gratis publiciteit voor je school, voor een heel netwerk aan contacten in onderwijsland, voor de broodnodige innovatie. Daarom wil ik Willem's oproep hier ook onder de aandacht brengen, want als iemand een mooie nieuwe baan verdient is hij het wel. Hij is voor mij nog steeds een voorbeeld en bron van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van ict in onderwijs. Daar moet toch een school een geweldige kans in zien? Dus kom op, besturen in het land, geef deze man een welverdiende kans en help meteen je school de 21e eeuw in!
Bookmark and Share
0 Responses to "Trendmatcher zoekt wereldbaan"

Een reactie posten