21.11.10

(0) Comments

Raarste gadget van de week: Thanko laptop table bag

Annet Smith

,

Ik hoor mijn collega's wel eens klagen over de zware laptop die ze tegenwoordig meenemen naar hun werk en ik moet zeggen dat ik ze daar wel gelijk in geef. Ik ben veel onderweg en heb nu een multifunctionele laptoptas die aan de fiets kan hangen, over de schouder, als rugzak of gewoon aan de hand kan worden gedragen. Maar de laptop blijft toch een last om mee te nemen en mocht iemand handige oplossingen kennen die ook voor in bus of trein werken dan hou ik me aanbevolen.
Nou heeft Thanko iets ontwikkeld wat volgens mij de zwaarte van de laptop niet ten goede komt, integendeel, maar grappig is het wel. In de Thanko laptop table bag zitten tafelpoten weggewerkt, zodat je de laptop op elke gewenste plek kan neerzetten en kan werken. Of als je met een klas van 32 in een lokaal voor 30 moet werken, heb je er zo een werkplek bij gemaakt. Kosten? Rond de 53 euro. Hoe zwaar die tas dan is? Dat staat er even niet bij....
Bookmark and Share
0 Responses to "Raarste gadget van de week: Thanko laptop table bag"

Een reactie posten