23.1.11

(1) Comments

RSA Animate video: Changing education paradigms

Annet Smith

Sir Ken Robinson zet mij altijd aan het denken en weet op overtuigende wijze de vinger op de zere plek te leggen voor het onderwijs. Een van zijn presentaties is nu ook als prachtige animatie vormgegeven en ik werd weer behoorlijk aan het denken gezet over waar me met ons onderwijs zijn en waar we heen zouden moeten. Zegt het voort zou ik zeggen!

Bookmark and Share
1 Response to "RSA Animate video: Changing education paradigms"
Wytze Niezen said :
zondag, 23 januari, 2011
Ja, zeker een man die je inspireert en je kijk op het onderwijs en de maatschappij veranderd. Ik kende deze lezing nog niet. Wel had ik er op mijn blog al eens iets over geschreven en dat heeft wel wat raakvlakken. Lees het stuk op:
http://meesterwytze.blogspot.com/2010/12/onderwijsvernieuwing-de-toekomst.html

Een reactie posten