23.1.11

(2) Comments

Terug van weggeweest

Annet Smith

Sinds vorige week ben ik weer in het land en alweer aan het werk en dus wordt het ook tijd het bloggen weer op te pakken. Nou heb ik dat niet echt laten varen, want op ons vakantieblog ben ik gewoon doorgegaan, alleen was het onderwerp wat anders.

Tijdens de reis hebben we goed gebruik weten te maken van de diverse gadgets die mee waren, waaronder  2 camera's, een Android telefoon en een iPhone, een iPad en een Macbook Air. Vooral die laatste was ideaal om mee te nemen, klein, licht, makkelijk in de hotelkluis op te bergen en voorzien van alle software die we nodig hadden. Via de iPhone konden we een internet verbinding maken dus we waren ook goed op de hoogte van alle winterperikelen hier in Nederland, die we overigens niet gemist hebben. :-)

Voor de navigatie hadden we een eenvoudig gps apparaat bij het autoverhuurbedrijf in Nieuw Zeeland gehuurd, maar daarnaast kregen we van hen nog een apparaatje van Tourism Radio, wat erg handig bleek te zijn. We luisterenden ermee naar de radio, omdat het een signaal uitzond naar 1 van de radiokanalen en daarnaast werd er af en toe melding gemaakt van bezienswaardigheden onderweg op basis van de gps locatie. Ik kende het systeem niet, maar het lijkt me voor ieder land een heel handige manier om je omgeving te leren kennen en mensen via de radiozender allerlei wetenswaardigheden over je land te laten horen.

Nu gaan we weer over naar de orde van de dag en de wereld van de gadgets en zal ik ook Twitter weer gaan oppakken. De Twitter favorieten die hierna komen zijn over een langere periode, maar vanaf volgende week weer een wekelijks terugkerend item. En ook de raarste gadget van de week zal niet ontbreken.
Bookmark and Share
2 Responses to "Terug van weggeweest"
wrubens said :
maandag, 24 januari, 2011
Welkom thuis!
Annet said :
dinsdag, 25 januari, 2011
Dank je!

Een reactie posten