17.2.11

(0) Comments

Mobi View tablet van eInstruction

Annet Smith

, ,

Als ik naar de NOT was geweest had ik het al kunnen weten, maar door een persbericht dat ik ontving werd ik alsnog geattendeerd op een nieuw type tablet dat speciaal voor het onderwijs ontwikkeld is, de Mobi View van eInstruction. Nou heb ik 2 jaar geleden ook al eens iets geschreven over een voorganger van deze versie die toen nog Interwrite Mobi heette, maar intussen is er weer aardig wat aan gesleuteld. Even wat gegevens uit het bericht:
De nieuwe Mobi View is werelds eerste educatieve draadloze tablet met een kleuren LCD-touch scherm. Dit is al weer de derde generatie van het eInstruction tablet dat geheel ontworpen is aan de hand van feeback van docenten. De Mobi View is draadloos verbonden met de computer en maakt het mogelijk om deze op afstand te bedienen. De gratis meegeleverde Workspace software maakt van ieder projectievlak een 100% digibord en het LCD scherm geeft detailinformatie over de stemresulaten van de leerlingen. Leest u voor meer informatie de folder en quickstart guide.
Ik blijf dit een goed idee vinden voor de wat minder bedeelde scholen die het zonder digiborden moeten stellen, maar wel graag wat meer functionaliteit uit hun pc/laptop en beamer/scherm/bord combinatie willen halen. Wat hij kost kan ik op de Nederlandse site niet vinden, maar op eInstruction.com staat een bedrag van $449,-.
Bookmark and Share
0 Responses to "Mobi View tablet van eInstruction"

Een reactie posten