Twitter favorieten deel 61

Annet Smith

Ik krijg de laatste tijd vragen waarom het zo stil is op mijn Twitter account. Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer in een "lurker" aan het veranderen ben en me even wat minder meng in de discussies en gesprekken die ik nog wel steeds volg. Ik heb privé wat andere dingen aan mijn hoofd, vind momenteel veel afleiding in games en ben gewoon wat minder aan het twitteren. Dat neemt niet weg dat er nog regelmatig leuke links te vinden zijn, dus die blijf ik aan mijn favorieten toevoegen.
------------- Jaap Bosman 

@ 
@ informatievaardigheden, begin met 
 eline kwantes 

Kennen jullie deze site al? The iPad Kids: "Kids share what is cool about the iPad with other kids" 
 christel evers 

Mobieltjes in het klaslokaal... van verbieden naar aanmoedigen.
 Harry Dubois 

Leuke review over de iPad 2 - beetje groot voor in je schooltas... ;-)
 Geert Veneklaas 

Verzameling posts over mobile & social learning: 
Bookmark and Share
0 Responses to "Twitter favorieten deel 61"

Een reactie posten